england.gif (961 bytes) English

Guldbergaunet Sommerhotell og Camping

Guldbergaunet Sommerhotell og Camping: Fritidsaktiviteter

bilde1c_liten.jpg (7703 bytes) Fritidsaktiviteter

Guldbergaunet Sommerhotell og Camping ligger sentralt, bare en kilometer unna Steinkjer sentrum i et barnevennlig område. Idrettsparken i Steinkjer befinner seg like ved campingplassen, og anlegget er idyllisk plassert ved Ogna og Steinkjerelva. Her er det mange fine og ulike aktiviteter.

Det nye sommerhotellet har åpent fra 12/6 til 12/8 hvert år, og den spesielle arkitekturen gir anlegget en lun atmosfære.

Fotball/friidrett

Sommerhotellet har mange forskjellige sportsaktiviteter:

  • Friidrett
  • Fotball (to gressbaner og en kunstgressbane)
  • Tennis
  • Baner for jogging og turgåing

For de som er interessert i å spille fotball, finnes det flere baner i området. Ved informasjonsbygget ligger det to gressbaner og en kunstgress-bane, begge av høy kvalitet. Steinkjer fotballstadion og friidrettsanlegget ligger også ved Guldbergaunet Sommerhotell og Camping.

Friidrettsbanen ligger ved Sommerhotellet. Banen ble preparert sist i 1996. Den blir brukt aktivt av folk i alle aldre om sommeren.

Joggeløypa rundt camping-plassen er på ca 1 km, og rundt løypa er det forskjellige apparater for de som vil ha litt mere ut av joggeturen. Løypa blir brukt både av mosjonister og av de som driver aktivt. I tillegg er det to tennisbaner like ved Steinkjer Fotballstadion.

dampsaga_liten.jpg (16483 bytes) Dampsaga bad

Dampsaga bad har etter sin åpning i august 1995 blitt et naturlig samlingssted for de som liker det våte element. Her kan man svømme, leke og kose seg i hyggelige omgivelser.

Dampsaga bad har vanlig svømmebasseng, rutsjebane, boblebad, varmebasseng og lekebasseng for barna. Dampsaga bad ligger ca. 1 kilometer fra sommerhotellet.

overrei1_liten.jpg (7901 bytes)

solheim2_liten.jpg (7462 bytes)

Rideskole/rideleir

Overrein rideskole ligger i Sør-Beitstad, ca 5 km fra Steinkjer sentrum, i naturskjønne omgivelser ved og med utsikt over Beitstadfjorden.

Solheim rideleir er en gård i Henning som hører til i Steinkjer kommune. Gården ligger i narurskjønne omgivelser med flotte muligheter for turridning. Solheim rideleir og rideinstrukør er autorisert av Norges Rytterforbund.

Rideskolen kan tilby:

  • Faste ridekurs om ettermiddagen for barn og voksne, Weekendkurs i handi-capridning i samarbeid med fysioterapaut
  • Rideleir: 5 dagers rideleir i perioden i skoleferien, helgekurs i kjøring, oppstalling av hester m.m.
bowl_liten.jpg (5735 bytes) Andre aktiviteter

Av andre aktiviteter kan vi friste med bowling og biljard ved bowlinghallen i Steinkjer som ligger 1 km. fra sommerhotellet.

I bowlinghallen er det 12 baner (10 for voksne og to for barn) Brunswick, laminat med datascore.De har cafè/snackbar, egen biljard og spillehall, garderober og møte/ konferanserom.

Bowling er en sport hvor det er lett å være nybegynner. Det finnes ingen kompliserte regler, og banene er fullstendig automatiserte.